En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali halkın yanında

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ziyaretleri kapsamında Cumartesi Pazarı'nı ziyaret etti. Vali Makas, pazar esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.
Bu haber 25 kere okunmuş. 06.05.2024 Pazartesi 19:37

ZİYARETLERDE BULUNDU

Vali Makas, tezgahları gezerken esnaflarla sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Esnaflar da Vali Makas'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlarla da sohbet eden Vali Makas, alışveriş fiyatları ve pazarın genel durumu hakkında bilgi aldı. Vatandaşlar da Vali Makas'a pazarın güzel olduğunu ve fiyatların uygun olduğunu söylediler.

 

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Vali Makas, ziyarette yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Makas, esnafların her zaman yanında olduklarını ve sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Vali Makas, pazarcı esnaflarına hayırlı, bereketli ve bol kazançlar, vatandaşlara da hayırlı pazarlar temennisinde bulundu. Vali Makas'ın bu ziyareti esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir