En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

YKS sorunsuz geçti

Kırıkkale’de 13 bin 200 üniversite adayı hayalini gerçekleştirebilmek için sabah erken saatlerinde aileleriyle birlikte sınav merkezlerine geldi.
Bu haber 3643 kere okunmuş. 01.07.2018 Pazar 16:43

SINAVLAR YAPILDI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2 gün sürecek olan maratonun ilk gününde Kırıkkale’de sınava girecek olan 13 bin 200 üniversite adayı, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Aileleriyle birlikte sınava girecekleri okullara gelen adaylar, yapılan kontrolün ardından sınav merkezlerine girerken, aileler de dışarıda beklemeye başladı. Sınav merkezine kimliksiz gelen adaylar sınava alınmadı. Ailesiyle sınavın yapılacağı okula gelen bir aday, "Hakkımızda hayırlısı olsun, çok çalışmadım. Keşke çok çalışsaydım. Pişmanım, olmazsa da seneye olur inşallah" dedi.

 

İKİ AYRI OTURUM YAPILDI

Çocuğu sınava gireceği için heyecanlı olan bir baba ise, “Çocuğum 3 yıldan beri çok çalıyor. İnşallah Allah’ımın yardımıyla da iyi puan alacağını düşünüyorum” diye konuştu. Sınav merkezilerinin önünde bekleyen aileler ise çocukları için Kur’an okuyup dua etti. Üniversite adaylarının ter dökeceği sınav saat 10,15’te başladı. Cumartesi günü yapılan sınavın ardından Pazar günü de iki ayrı oturumda sınav yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir