En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşekkür mesajı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, doğum günü dolayısıyla kendisini arayan, tebrik eden, mesaj atan, mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen herkese teşekkürlerini iletti.
Bu haber 3044 kere okunmuş. 16.09.2018 Pazar 21:51

65 YAŞINA GİRDİ

1953 Bahşılı doğumlu olan, Bahşılı ilçesinin köklü ailelerinden, ilçede Belediye Başkanlığı yapan, Bahşılı’nın gelişmesi için gerek Belediye Başkanlığı döneminde ve gerekse daha sonraki dönemlerde elinden gelen tüm gayreti gösteren, şu anda da Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı olan Mehmet Dönmez 65 yaşına girdi. Dönmez, doğum günü vesilesiyle gün boyu tebrik telefonları ve mesajları aldı. Sosyal medyada bir çok kişi Dönmez’i tebrik ederken, sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diledi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Dönmez ise kendisini bu özel günde arayan, tebrik eden, mesaj atan, mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen herkese teşekkürlerini iletti. Dönmez, bir mesaj yayınladı ve mesajında şunları söyledi: “Doğum günüm dolayısıyla gerek değerli hemşehrilerimiz ve gerekse Türkiye’nin bir çok yerinden çok kıymetli kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım ve yakınlarım telefon, mesaj, mail ve sosyal medya aracılığıyla tebriklerini ilettiler. Herkese tüm samimiyetimle teşekkürlerimi iletiyorum. Aynı dilekleri onlar için de ben paylaşıyorum. Bu vesile ile bir kere daha güzel ve iyi niyet dilekleri ile ne kadar sevildiğimizi ve önemsendiğimizi görme fırsatı bulduk. İnanın beni ve ailemi çok mutlu ve bahtiyar ettiniz. Sizler de inşallah mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayın. Herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’a emanet olun.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir