En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Diş Kliniği açıldı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi poliklinik ve hekim sayısını artırıyor. Hastanede Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 3345 kere okunmuş. 12.10.2020 Pazartesi 19:35

HASTA KABUL EDİLİYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi poliklinik ve hekim sayısını artırıyor. Hastanede Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladı. Hastanede Diş Hekimi olarak Muhammed Emre Cengiz hasta kabul ediyor. İl genelinde sıklıkla talep edilen diş kliniği konusunda Yaşam Hastanesi bu talebi yerine getirmiş oldu. Diş kliniğinde estetik diş hekimliği, zirkonyum kaplama, lamine (yaprak porselen), e-max tam seramik kaplama, kanal tedavisi, implatoloji cerrahisi, gömülü ve yarı gömülü yirmi yaş dişi cerrahisi, gülüş tasarımı ve estetik dolgu uygulamaları, bruksizm  tedavisi dişeti hastalıklarının tedavisi, çocuk diş hekimliği, oral minör cerrahi uygulamaları, ortodonti tedavisi gerçekleştirilecek.

 

TALEBE CEVAP VERİLDİ

Hastanede göreve başlayan Diş Hekimi Muhammed Emre Cengiz, Yaşam Hastanesi’nde bir çok uygulamayı yapabilecek donanıma sahip olduklarını söyledi ve herkesi beklediklerini belirtti. Diş Hekimi Cengiz, “Yaşam Hastanesi’nde Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladık. Bir çok uygulamayı yapabilecek kapasitedeyiz. Herkesi sağlıklı dişler için bekliyoruz” dedi. Kırıkkalelilerin uzun zamandır talebine cevap vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen hastane yönetimi de hasta kabul etmeye başlayan Diş Kliniği’nin Kırıkkale için iyi bir imkan olacağına işaret etti.

 

M. EMRE CENGİZ KİMDİR?

Hastanede göreve başlayan Diş Hekimi Muhammed Emre Cengiz, 1993 Kırşehir doğumlu. 2011 Kırıkkale Fen Lisesi mezunu olan Cengiz, 2016 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2016-2017 yıllarında Sakarya’da özel muayenehanede diş hekimliği yaptı, 2017-2018 yıllarında uzun dönem yedek subaylık görevi ile askerliğini tamamladı. 2018-2020 yıllarında ise Kırıkkale’de özel muayenehanede diş hekimliği görevini sürdürdü. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir