En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Denetimden geçti

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, rutin denetleme sürecini başarıyla atlattı. Çeşitli bakanlıklardan gelen personelin katılımı ile gerçekleştirilen “kalite denetimi” sorunsuz geçti.
Bu haber 5130 kere okunmuş. 29.07.2018 Pazar 11:17

KALİTE DENETİMİ YAPILDI

Yaşam Hastanesi'nin kalitesini tescillemek adına önemli görülen bir denetleme süreci daha tamamlandı. Hastanenin “kalite denetimi” çeşitli bakanlıklardan gelen personelin denetimi ile yapıldı. Tam bir gün süren denetleme pozitif sonuçlarla tamamlandı. Hastane daha önce de yıllık rutin genel denetleme süreci yaşamış ve bu denetleme de başarıyla tamamlanmıştı. Kalite denetiminin de sorunsuz geçtiği bildirildi.

 

ÇELEBİ TOPLANTI YAPTI
Hastane denetimden başarıyla geçerken, Hastane Müdiresi Özlem Öztürk Çelebi, düzenlediği bir toplantı ile denetimin başarıyla atlatılmasında emeği olan tüm servislerin personeline Yaşam Hastanesi Kurumu nezdinde teşekkür etti. Çelebi, tüm personel adına Servis Sorumlularına bizzat teşekkürlerini ileterek, denetimin başarıyla tamamlanan bir süreç olduğunu belirtti.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ
Çelebi, "Yaşam Hastanesi, kalite standartları gereği önemli bir denetim atlattı. İlgili kurumlardan gelen personel hastanemizde bir gün süreyle tüm birim ve servislerde denetlemelerini gerçekleştirdi. Yaşam Hastanesi'nin kalitesini tescilleyen başarılı bir denetimi geride bıraktık. Pozitif sonuçlarla tamamlanan bu denetleme sürecinde emeği geçen tüm personellerimizi, burada hazır bulunan servis sorumlularının nezdinde tebrik ediyorum, teşekkürlerimi iletiyorum. Bu başarıda hepinizin payı var. Göstermiş olduğunuz gayret ve ilgi teşekkürü hak etiği için böyle bir organizasyonla siz değerli servis sorumluları nezdinde tüm personelimize teşekkür etmek istedik. Kaliteli sağlık hizmetlerimiz sizlerin bu güzel gayreti ile devam edecek" dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR
Toplantıda Yaşam Hastanesi Müdiresi Özlem Öztürk Çelebi'nin yanı sıra, Başhekim Op. Dr. Bayram Işık, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Yıldız Kök, Başhemşire Hatice Bayraktar, Başhemşire Yardımcısı Fatma Pehlivanlı, Kalite Yönetimi Direktörü Elif Baykal'da yer aldı. Çelebi, Radyoloji Sorumlusu Handan Uludoğan, Laboratuar Sorumlusu Gülsüm Demir, Hasta Kabul Sorumlusu Nihal Ergüler, Acil Sorumlusu Esra Perk-Hatice Özdemir, Temizlik Sorumlusu Firdevs Yaka, Teknik Servis Sorumlusu Bilal Çorak-Mustafa Özder, 2. Kat Servis Sorumlusu Sıla Ölmez, 3. Kat Servis Sorumlusu Birsen Durak, 4. Kat Servis Sorumlusu Oya Saburlu, Ameliyathane Sorumlusu Fatmagül Sorgun, Yoğun Bakım Sorumlusu Arzu Caner, Eczane Sorumlusu Buğra Türk, Depo ve Medikal Sorumlusu Mustafa Çınar, Enfeksiyon Kontrol ve Eğitim Hemşiresi Derman Zorlu'ya görev yaptıkları alanlarda çalışan tüm personeller adına Yaşam Hastanesi nezdinde teşekkürlerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir