En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşekkür etti

Biz vatandaşa efelik, efendilik yapmak için değil, bizler seçen vatandaşlarımızın dertlerine çare olmak için milletvekili seçildik” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Vatandaşa tepeden bakmak, küçümsemek, kapalı kapılar ardında hesaplar y
Bu haber 29506 kere okunmuş. 05.07.2018 Perşembe 16:36

SİZİN SESİNİZ OLACAĞIZ

Seçim çalışmaları sırasında nasıl kapı kapı gezmişse fırsat buldukça aynısını sürdüreceğini bildiren MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bizler içinden çıktığımız toplumun değerlerini bilen, toplumu anlayan, onlarla hemhal olan kişileriz. Bizler şu anda bulunduğumuz mevkilere gökten zembille inmedik; tırmalaya tırmalaya, adım adım merdivenleri çıkarak geldik. Ve bizler Ankara’da kimsesi olmamanın ne olduğunu bilerek geldik. O yüzden de sizlerin Ankara’daki sesi, kimsesi olmak için vekilliğe talip olduk, sayenizde de vekil olduk” dedi.

 

YATIRIM GETİRMELİYİZ

Kırıkkale’nin sahipsizliğine çare olacağını dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Kırıkkale’nin çok acil çözülmesi gereken sıkıntıları var. Birçok gencimiz işsiz. Bu gençlerimizi kendi memleketlerinde istihdam etmek için Kırıkkale’ye yatırım getirmeliyiz. Kırıkkale’yi anlayan, Kırıkkale’nin derdini, çilesin çekmiş Kırıkkale’nin eli kalem tutanının biz de elinden tutup, onların layık oldukları makamlara, mevkilere gelebilmesi için destek olacağız, Kırıkkale’mize Kırıkkaleli bürokratların getirilmesini sağlayıp kendi şehrine hizmet etme fırsatı vereceğiz. Kırıkkale bizim ve bu şehre sahip çıkılmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir