En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Uçurtmanı al gel

İslami Değerler Külliyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Hızır ve İlyas’ın buluşmasını temsilen Baharın gelişinin müjdelendiği Hıdırellez Buluşması etkinliği düzenleyecek.
Bu haber 27 kere okunmuş. 22.04.2024 Pazartesi 18:07

ŞENLİK DAVETİ

İslami Değerler Külliyesi Bahçesinde düzenlenecek Hıdırellez Şenliği 1. Uçurtma Şöleni 5 Mayıs 2024 Pazar Günü saat 12.30’da gerçekleşecek. Katılımcıların uçurtmaları ile gelecekleri etkinliğe isteyenler piknik havası içinde yiyeceklerini de aileleri ile birlikte getirecekler. Çocukların gökyüzünü uçurtma şenliği ile donatacakları programda en güzel uçurtma ve en yükseğe çıkan uçurma ödülü verilecek. Ayrıca ailece oturabilmeleri için yer örtüleri serilecek.

 

TURİZM ETKİNLİĞİ

Programda yöresel pilav ve ayran ikramı yapılacaktır. İslami Değerler Külliyesi sosyal ve kültürel etkinlikler ile güzel projelere imza atıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bahattin Akyön, “Ramazan boyu ücretsiz iftar yemeği vermeleri, Hayır Çarşısı kurmaları ve Kadir Gecesi düzenlediği Mukaddes Emanetler sergisi hala dillerde konuşuluyor. Külliye yetkilileri tüm aileleri, çocukların uçurtma sevdalarına kavuşmaları için külliyede düzenlenen bu etkinliğe “ Uçurtmanı al, şenliğe gel, ikramını al sofraya gel” diyerek Kırıkkale halkını davet ediyoruz. Son günlerde ziyaretçi akınına uğrayan Külliye, Kırıkkale’nin turizm potansiyelinde önemli yer tutuyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir