En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Trafik sorununa çözüm

Yahşihan Belediyesi 2024 yılı Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 65 kere okunmuş. 06.02.2024 Salı 18:56

Yahşihan Belediyesi 2024 yılı Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. İlçede bulunan Bayraktepe ve Seyrantepe Mahallelerinde büyük bir sorun teşkil eden trafik yoğunluğu yapılacak çalışmayla çözüme kavuşturulacak.

 

KARAR ALINDI

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yahşihan Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda ilçe halkının güvenliği ve trafik yoğunluğunun önlenmesi adına önemli bir karar alındı. Yahşihan’dan Kırıkkale Merkez’e gitmek isteyen vatandaşların yollarının uzamasından kaynaklı oluşan trafik kirliliğine karşı yapılabilecek projeler için Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın kapısını çalan vatandaşların bu isteklerine kayıtsız kalmayan Başkan Türkyılmaz konuyu meclis üyeleri ile görüştü. Şubat ayı meclis gündeminde görüşülen konu kapsamında, ilçede bulunan Bayraktepe ve Seyrantepe Mahallelerinde Kırıkkale istikametine gidiş geliş yollarının kalabalıklığının sorun teşkil ettiği belirlenirken, Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan Şehit Onbaşı Murat Sıtkı Caddesi’nin Kırıkkale Merkez istikametine köprü yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir