En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Son seçim toplantısı

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı seçime sayılı günler kala son kez bir araya geldi ve son bir değerlendirme yaptı. Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına geniş katılım oldu.
Bu haber 729 kere okunmuş. 19.06.2018 Salı 16:24

SON TOPLANTI YAPILDI

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kaldı. AK Parti Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısını gerçekleştirdi. Seçimlerden önceki son toplanıya geniş katılım oldu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen'in başkanlık ettiği toplantıda, seçimle ilgili hazırlıklar ve son çalışmalar konuşuldu. Başkan Dağdelen, seçime az bir zaman kala neler yapılacağını ve seçim günü de nasıl bir çalışma yürütüleceğini tek tek anlattı.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Toplantıyla ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Tüm teşkilatımızın katılımlarıyla Genişletilmiş Seçim Koordinasyon Merkezi toplantımızı gerçekleştirdik. Seçime günler kala 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde alnımızın AK’ıyla çıkacağız inşallah” dedi. Toplantıya katılanlara sandık çalışmaları ve diğer konularda bilgiler verildi. Görevlilerin görevli kartlarını temin etmeleri istendi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir