En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Servislere denetim

Kırıkkale’de öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerinin sağlanması amacıyla servis araçlarında denetim yapıldı.
Bu haber 96 kere okunmuş. 12.02.2024 Pazartesi 18:52

DENETİM YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü komisyon üyelerinin de bulunduğu denetimde, araç sürücülerine öğrencilerin taşınması esnasında tüm tedbirlerin alınarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususu da belirtildi. Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Yunus Demir, denetimlerin belirli zamanlarda yapılamaya devam edileceğini belirtti. Denetimlerde, araçların ruhsat ve belgeleri, sürücülerin ehliyet ve sicil durumları, araçların iç ve dış temizliği, emniyet kemeri ve koltuk sayıları, araç takip sistemi kayıtları gibi birçok unsur detaylı bir şekilde kontrol edildi. Ayrıca, sürücülere öğrenci taşımacılığının sorumluluğu ve dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında da bilgiler verildi.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

Denetimler sırasında Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri öğrenci taşımacılığının önemini ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Yetkililer, "Öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip gelmeleri bizim için en önemli önceliktir. Bu amaçla, servis araçlarında düzenli olarak denetimler yapmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir