En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öztürk açıklama yaptı

Mazbatasını alan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ardından kayıt yaptırmaya gitti ve açıklamalarda bulundu.
Bu haber 1109 kere okunmuş. 01.07.2018 Pazar 16:57

TEŞEKKÜR ETTİ

Öztürk, “27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini bu toprakların çocuğu olarak kazandık. Bize rey veren vermeyen bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kırıkkale’nin Milletvekili olarak bugün itibariyle emrinizdeyim. Rabbim partimizin, gönüldaşlarımızın emeklerini zayii etmedi. Bugün burada tarihi bir anı yaşıyoruz, il başkanımız başta olmak üzere bütün parti kademelerimize de teşekkür ederim” dedi.

 

BAŞARILI BİR DÖNEM OLDU

Öztürk Mazbata töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ve Kırıkkale tarihinin en önemli seçimini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini belirterek, "Bu seçimlerle ülkemiz ve Kırıkkale’miz ilkleri yaşayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi dediğimiz yeni model inşallah yürürlüğe girecek. Bundan böyle Türkiye’de yeni bir hükûmet modeli millet adına görev yapacak, yetki kullanacak. Onun yansımaları önemli. Bu seçim Türk demokrasi tarihi açısından çok başarılı bir seçimdi. Gerek ülkemizde gerek ise Kırıkkale’mizde Katılım oranı yüksekti. Dünyada bu oranda yüksek katılımla yapılmış bir seçim yok. Bütün söylenti ve manipülasyonlara rağmen Yüksek Seçim Kurulu, il ve ilçe seçim kurulları, yargının da gözetimi altında başarılı bir şekilde seçim hukuku uygulanmak suretiyle seçim gerçekleştirilmiştir. Bu bakımdan Kırıkkale demokrasisi kazanmıştır." dedi.

 

GEREKEN YAPILMIŞTIR

Seçim süreçlerinin derslerle dolu olduğunu kaydeden Öztürk, şunları dedi: "Türkiye bu en önemli seçimi katılım yönüyle, tercihler yönüyle, meclisin oluşum yönüyle analiz edilecektir. En önemli hususlardan biri yeni hükûmet sistemi dediğimiz modelin kuralları yürürlüğe girerken Cumhur ittifakı olarak Partimiz Kırıkkale’de ve ülke genelinde gerekeni yapmıştır. Oy veren vermeyen bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Öztürk konuşmasının son bölümünde ise   “Millete vekâlet etmek gibi çok ağır bir sorumluluğu bize tevdi eden Kırıkkale’li hemşehrilerime şükranlarımızı sunuyorum. Bu vekâleti en güzel şekilde yerine getirmek için arkadaşlarımla beraber emin adımlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Milletvekili Av. Halil öztürk’e mazbata töreninde, Milletvekili adayları Murat Abalı, Ömer Dedebali, İl Başkanı Erdal Baloğlu, partililer eşlik etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir