En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Otobüsler başladı

Kırıkkale Belediyesi’nin şehir içi toplu taşıma otobüsleri seferlerine başladı. 14 değişik mahalle ve noktada servislere başlayan belediye otobüsleri ilk gün seferlerini ücretsiz olarak gerçekleştirdi.
Bu haber 77 kere okunmuş. 16.01.2023 Pazartesi 18:37

SEFERLER BAŞLADI

Kırıkkale’de Belediye otobüsleri seferlerine başladı. Belediye tarafından alınan sıfır kilometre yeni araçlar mahallelerdeki ilk servislerini de gerçekleştirdi. Şehir içi toplu taşıma seferlerine başlayan belediye otobüsleri ilk günde seferlerini ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Belediye otobüslerinin devreye alınmasıyla ilgili bir duyuru yapan Kırıkkale Belediyesi “Mavi boncuklarımız şehrimize yakıştı. İlk güne özel belediyemize ait toplu ulaşım araçlarımız ücretsiz hizmet vermekte” ifadelerine yer verdi. Kırıkkale Belediyesi şehir içi toplu taşıma otobüsleri bugünden itibaren ücretli seferlerine başlayacak. Belediye otobüslerine binişler Kale Kart ile gerçekleşecek.

 

TAŞIMA BİLGİSİ VERİLDİ

Tam, İndirimli ve Genç Kart alacak olan vatandaşlar (Engelliler, 65 yaş üstü vatandaşlar, Polis, Jandarma, Gaziler, Şehit Yakınları ve Öğrenciler) kartlarını yeni Otobüs Hareket Merkezimizde oluşturulan satış ve dolum merkezlerinden alabilecekler. Bu kişilerden kart alım sırasında Tam kartlar için 20 TL, indirimli kartlar için ise 15 TL kart ücreti alınacak. Belediye Otobüs Tarifeleri tam tek biniş tarifesi 5.50 TL, Genç Kart (öğrenci) 5.00 TL, sadece Yüksek İhtisas Hastanesi için aktarmada (40 dakika içinde) ikinci biniş 3.00 TL olarak belirlendi. İndirimli kart kullanacak olan Gazi, Gazi Yakını, Şehit Yakını, Engelli, Engelli Refakatçisi, 65 Yaş Üstü, Emniyet, Jandarma, İtfaiye, Zabıta ve Sarı Basın Kartı bulunan vatandaşlarımızda otobüslerden ücretsiz yararlanacak” açıklaması yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir