En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eşiyle ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit ailelerini unutmadıklarını göstermek ve onlara destek olmak için şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.
Bu haber 29 kere okunmuş. 19.04.2024 Cuma 18:23

ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ

Bu kapsamda, Vali Makas ve eşi Şehit Jandarma Uzman Çavuş. Uğur Şahin ve Şehit İnfaz Koruma Memuru Hacı Mehmet Kargın'ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek acılarını paylaştılar. Ziyaretlerde şehitlerin kederli aileleriyle sohbet eden Vali Makas, şehitlerin bu vatan için yaptıkları fedakarlıkları asla unutmayacaklarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Şehit ailelerinin istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Makas, gerekli konularda da yardımcı olacağını ifade etti.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Vali Makas'ın bu anlamlı ziyareti şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şehit aileleri Vali Makas'a ve eşine göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ederek duygularını dile getirdiler. Ziyaretlerde Vali Makas'a Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rukiye Eryılmaz eşlik ettiler. Bu anlamlı ziyaretler, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak ve ailelerine destek olmak için yapılan önemli çalışmalara bir örnek teşkil ediyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir