En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dualarımız onlar için

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla hem törenlere katıldı ve hem de mesaj yayınladı.
Bu haber 40 kere okunmuş. 18.03.2024 Pazartesi 19:48

TÖRENLERE KATILDI

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla hem törenlere katıldı ve hem de mesaj yayınladı. Şehitliği de ziyaret eden Önal, “18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde düzenlenen çelenk sunma ve şehitlerimizi anma programına katıldık.   Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu cennet vatanımızın bağımsızlığı, bütünlüğü, huzur ve güveni için yaşamlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

 

MESAJ YAYINLADI

Günün önemine istinaden bir de mesaj yayınlayan Önal, “Kahramanlık destanımız Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatanımızın bağımsızlığı, bütünlüğü, huzur ve güveni için yaşamlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUA

Önal, Kırıkkale protokolü ile birlikte Şehitliği de ziyaret etti. Burada şehit kabirlerine karanfil bırakan Önal, şeh9it yakınları ile de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Önal, “Kırıkkale Şehitliği'nde aziz şehitlerimizi andık. Dualarımız bu ülke için mücadele eden tüm kahramanlarımız içindi” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir