En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Delice’ye teşekkür

Belediye Başkanı Turgut Özdem, sorunların çözüm bulması için Erdoğan’ın ilgili bakanlıklara talimat vermesinin de mutluluk verici olduğunu ifade etti.
Bu haber 1421 kere okunmuş. 19.02.2020 Çarsamba 08:01

EN YÜKSEK OYU ALDI

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, geçtiğimiz günlerde Delice'ye gelerek miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçe ziyareti hakkında açıklamada bulundu. Özdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilçeden son derece mutlu ayrıldığını belirtirken, ertesi gün kendini arayarak grup toplantısına davet ettiğini ifade etti. Özdem, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini 2019 mahalli idareler seçimlerinde % 85.5 oy aldığından dolayı bir kez daha tebrik ettiğini söyledi.

 

BAŞKANI TELEFONLA ARADI

Geçtiğimiz hafta Delice’de düzenlenen mitingde Kırıkkalelilerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gördüğü ilgiden oldukça memnun bir şekilde ayrıldı. Milletvekilleri ile yaptığı toplantıda Delice de halkın kendilerini bağrına bastığından bahseden ve Delice için övgü dolu sözler söyleyen Erdoğan, bu memnuniyetini telefonla aradığı Delice Belediye Başkanı Özdem’e de aktardı.

 

ÖZDEM BİLGİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleşen organizasyon için Başkan Özdem’e teşekkür etti. Başkan Özdem, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan beni arayarak Delice hakkında bilgi aldı. İlgi ve kalabalıktan memnuniyetini dile getirdi. Delice’nin nüfusunu sorduğunda ise bende merkezde 3 bin, köylerde 10 bin, Türkiye genelinde ise 85 bin hemşerimiz olduğunu söyledim. Kendisine yaptığımız yöresel pekmez, ceviz ve badem ikramını tattığını ve bundan sonra Delice ürünlerini tercih edeceğini söyledi. Ayrıca belediyemizin borcunu sordu ve ödenek çıkaracağını dile getirdi.

 

TAKİP EDECEKLER

Kademeli olarak belediyemize ödenek desteği olacak. Doğalgaz müjdesini de yeniledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a ilçemize sanayi yatırımı yapılması için talimat vereceğini belirti.” AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile birlikte gelişmeleri takip edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Özdem, “Cumhurbaşkanımızdan ilçemizde eskiden hizmet veren ve kapanan AYSAŞ gibi Tarım Kredi Kooperatifine ait hayvan yem üretim Fabrikasının yeniden açılmasını istedik” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir