En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Helallik istedi

31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık görevini kaybeden Mehmet Saygılı, veda mesajı yayımladı. Saygılı, “Umarım ki Kırıkkale’nin hayrına yapmış olduğumuz ve başlattığımız bütün projeler sekteye uğramadan devam eder” dedi.
Bu haber 52 kere okunmuş. 03.04.2024 Çarsamba 18:30

SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI

İki dönem Kırıkkale’de Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve üçüncü dönem yeniden AK Parti’den aday gösterilen Mehmet Saygılı, seçimi kaybetti. Sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı paylaşan Saygılı, “Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerim, 31 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerle göreve geldiğim Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini 31 Mart 2024 seçimleriyle sonlandırmış bulunmaktayım. Büyük bir onur ve sorumlulukla yerine getirdiğim bu görev hayatım boyunca taşıyacağım en önemli şeref olacaktır. Her şeyin bir sonu olduğu gibi bu görevimizin de sonu olacaktı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Görevde olduğum sürece Allah şahittir görev sürem boyunca Kırıkkaleli hemşehrilerim için gece gündüz demeden çalıştım. Tüyü yetmemiş yetimin hakkını korudum. Beytül mala el değdirtmedim. Kırıkkale’miz yapılan yatırımlarla büyüyen ve gelişen bir şehir olacaktır. Çok büyük miktar borçlarla devraldığım Kırıkkale Belediyesi’ni kasasında hiç görmediği miktar para ile devretme mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Görev sürem ve seçim süresinde bana desteklerini esirgemeyen var gücüyle çalışan Kırıkkale Belediyesi personeline değerli dava arkadaşlarıma, Kırıkkaleli hemşehrilerime, milletvekilime ve teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

 

HELALLİK İSTEDİ

Umarım ki Kırıkkale’nin hayrına yapmış olduğumuz ve başlattığımız bütün projeler sekteye uğramadan devam eder. Amasız fakatsız seçim sonuçlarının tüm ülkemize, Kırıkkale’mize hayırlar getirmesi temennisiyle yeni seçilerek görev alacak belediye başkanı ve bütün meclis üyelerine hayırlı olsun der sağlık, afiyet ve huzur getirmesini rabbimden niyaz ederim. Hakkınızı helal edin” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir