En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Paraları bağışlayın

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yardım alan siyasi partilerin, aldıkları hazine yardımını ‘Biz bize yeteriz Türkiye’ yardım kampanyasına bağışlamaları önerisinde bulundu.
Bu haber 4445 kere okunmuş. 03.04.2020 Cuma 11:24

VURGUN AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına karşı "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasını başlattıklarını duyurdu. Erdoğan, "Kampanyayı, şahsım olarak 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum" sözleriyle kamuoyuna duyurdu. Durum üzerine Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ise Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yardımını alan siyasi partilere, hazineden alınan yardımı bağışlayın çağrısında bulundu.

 

EN AZINDAN BİR KISMI

Konuya ilişkin açıklama yapan Vurgun, “Siyasi partiler hazine yardımlarını bağışlasın. Hazine'den 2020 yılında 5 partiye 419 milyon lira yardım yapılacak. 182 milyon 206 bin lirayla en büyük pay AK Parti'nin. CHP 96,9 milyon, HDP 50 milyon, MHP 47 milyon, İYİ Parti 42,6 lira alacak. Siyasi partilerimiz, korona dolayısıyla faaliyetlerinin büyük çoğunluğunu zaten askıya aldı. Öyleyse şu şartlarda milletin parası millete verilsin. Partiler, tamamı olmasa da en azından bir kısmını bağışlayabilir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir