En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önal destek oldu

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, taşeron iken kadroya alınan sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelede unutulmaması gerektiğine dikkat çekerek...
Bu haber 4297 kere okunmuş. 14.04.2020 Salı 20:23

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, taşeron iken kadroya alınan sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelede unutulmaması gerektiğine dikkat çekerek, özlük haklarının düzeltilmesi çağrısında bulundu. Önal, bu amaçla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya soru önergesi verdi.

 

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Koronavirüsle en ön safta mücadele veren sağlık camiasına bir destek de CHP Milletvekili Ahmet Önal'dan geldi. Tüm sağlık çalışanlarının canları pahasına mücadele ettiğini ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Önal  'Bu bağlam da sağlık alanında taşeron işçi olarak çalışmakta iken kadroya geçen tüm sağlık emekçilerimizin maaşlarının yükseltilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, tayin, terfi, düşük sigorta primi gibi tüm özlük haklarının düzenlenmesini, başta hemşirelerimiz ve sağlık memurlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza 3600 ek gösterge dahil tüm hakları acilen verilmelidir.' değerlendirmesinde bulundu. Önal, bu amaçla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yanıtlanması üzerine sor önergesi verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir