En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale’de coşkulu kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu şekilde kutlandı. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Bu haber 4451 kere okunmuş. 23.04.2018 Pazartesi 21:46

KUTLAMA YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Tüfenkçi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin müstesna günlerinden olan TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümünü kutladıklarını söyledi. Tüfenkçi, "Türk milletinin egemenliğini kesin olarak ilan ettiği ve tarihin nişanesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hep birlikte kutluyoruz. Dünyada çocuklara bayram hediye edilen ve bütün dünyayla bu bayramı paylaşan ilk ve tek ülkeyiz. Atatürk, gençlerimize ve çocuklarımıza yarınları emanet ederek onlara ne kadar değer verdiğini tüm dünyaya göstermiştir." diye konuştu.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Törende şiir okundu, halk oyunları ekipleri gösteri sundu, 23 Nisan konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Programa, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan kutlamalar kapsamında Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Reyyan Zeynep Karabay, valilik makamına oturdu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir