En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahçe işlerine destek

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bahçe bakımını yapacak.
Bu haber 516 kere okunmuş. 06.05.2020 Çarsamba 17:33

BELEDİYE DESTEK OLACAK

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bahçe bakımını yapacak. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın talimatlarıyla başlatılan projede, Yahşihan Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara, bahçelerine ekebilecekleri domates, salatalık, biber, patlıcan gibi sebzelerin fidelerini hediye edecek. Ayrıca belediye ekipleri hediye ettikleri fideleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşların bahçesine dikecek. Yahşihan Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak olan ekim işlemi ile birlikte bahçelerin bakımı da yapılacak. Korona virüs tedbirleri boyunca devam edecek olan projede, Yahşihan Belediyesi tarafından yetiştirilen fideler kullanılacak.

 

FİDE VERİLECEK

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, "Korona virüs nedeniyle evlerinizden çıkamadığınız süre içerisinde, 65 yaş üstü ve bahçesi olan vatandaşlarımıza fidelerimizi vereceğiz ve ekimlerini gerçekleştireceğiz. Projemizin özeti şöyle; Yahşihan'da ikamet eden 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın hem bahçelerinin bakımını yapacağız hem de belediyemiz tarafından yetiştirilmiş fideleri hemşehrilerimize vereceğiz" dedi.

 

BAKIMLAR DEVAM EDECEK

Başkan Türkyılmaz konuşmasını devamında, "Vatandaşlarımız başvuru için belediyemiz bünyesinde bulunan Yahşi Masa, Park ve Bahçeler Müdürlüğü veya Özel Kalem Müdürlüğümüze müracaat edebilirler. Başvuru sonrasında Park ve Bahçeler Müdürlüğünden gelerek fideleri dikecekler ve bahçelerin bakımlarını yapacaklar. Bahçe bakımları korona virüs tedbirleri süresince devam edecek" ifadelerini kullandı. Projeyi duyan vatandaşlar da Başkan Türkyılmaz ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir