En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ABC’de online eğitim

ABC Eğitim Kurumları Online Eğitim ile derslerine kaldığı yerden devam ediyor. ABC Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç...
Bu haber 497 kere okunmuş. 31.03.2020 Salı 09:03

ABC Eğitim Kurumları Online Eğitim ile derslerine kaldığı yerden devam ediyor. ABC Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Dünyamızı, ülkemizi ve şehrimizi etkileyen Covid-19 virüsü nedeniyle yaşanılan krizi ABC Eğitim Kurumları en iyi şekilde yönettiğini ifade etti.

 

ONLİNE ETÜTLER DE BAŞLADI

Güleç açıklamasında “Henüz ülkemizde eğitime ara verilmemişken hatta vaka dahi görülmemişken 5 Mart’ta değerli idarecilerimle bir araya gelerek olası senaryoları masaya yatırmıştık; A planımızla birlikte B ve C planlarını da her an aktif edecek şekilde hazır halde tutma kararı aldık. Hatta olası bir sokağa çıkma yasağına karşı bile ABC’nin planları hazırdır. Şehirde online derse ilk geçmenin ve bununla da kalmayıp online birebir etütlere de başlamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu süreçte ABC Eğitim Kurumlarına güvenini her fırsatta dile getiren kıymetli velilerimize de teşekkürü borç bilirim” diye konuştu. Ayrıca Harun Güleç, velilere seslenerek Sn. Cumhurbaşkanımızın, Sn, Fahrettin Koca’nın ve Bilim Kurulumuzun direktiflerine ABC Eğitim Kurumu olarak harfiyen uyulduğunu belirterek bu kara günleri yüce Türk milletinin en az zayiatla atlatacağına inancının tam olduğunu söyledi.

 

ONLİNE SINAV MÜJDESİ

ABC Zirve şubesinin müdürlüğünü yapan Murat Han Algül ise öğrencilerini hiçbir aksaklık yaşanmadan sınava hazırlayacaklarını online dersler ve online etütlerin yanı sıra online sınavlarıyla da süreci en kaliteli şekilde yürüteceklerini söyledi. Ayrıca Murat Han Algül “Velilerimizin evde kaldığı bu süreçte onları bir nebze de olsa sürecin dışına çıkartma adına sosyal proje tertip ettik, her hafta farklı konukları alacağım bir canlı yayın programı düzenleyip kıymetli Kırıkkale halkının evine konuk olacağız. Türkülerimizle, şiirlerimizle, sohbetlerimizle... İlkini 3 Nisan Cuma 19.30’da gerçekleştireceğimiz programımıza evlerinde kalan herkesi bekleriz” dedi.

 

KPSS’DE YİNE ZİRVEDEYİZ

ABC Eğitim Kurumları güvencesiyle kurulan KPSS Benim Hocam Akademi hakkında Kurs Müdürü Bahtiyar Durak bilgi verdi. Bahtiyar Durak açıklamasında “Bu kriz dolu süreci 2001’den bu yana bu şehirde KPSS Kursu veren Benim Hocam Akademi en doğru şekilde yönetecek. Online ders, etüt ve sınavlarımızdan sonra yüz yüze eğitime geçildiğinde de tüm konular bir kez daha tekrar edilecek. Kurumuna güvenen tüm öğrenci ve velilerine teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir