En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

50 kişiyle 1 saat

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz günlerde açıklanan yeniden kademeli normalleşme süreci kapsamında Kırıkkale turuncu görünümü ile yüksek riskli iller arasında.
Bu haber 395 kere okunmuş. 04.03.2021 Perşembe 17:06

DÜĞÜN KARARI

İl Hıfzıssıhha Kurulu Meclisi Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, başkanlığında bir araya geldi. Yüksek risk grubunda yer alan Kırıkkale’de nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler, kişi başına minimum 8 m2 alan ayırmak, katılımcı sayısı 50’yi geçmemek ve 1 saatle sınırlı olmak üzere yapılmasına karar verildi.  Benzer şekilde nikâh veya nikah merasimi şeklindeki düğünlerde de kişi ve alan sınırlamalarının kontrolünün sağlanması için nikah ve/veya düğün salonu işletmelerince yapacakları her türlü organizasyon öncesinde kişisel verilere yer verilmeksizin hangi günde hangi saat aralıklarında nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğün organizasyonu yapacaklarının en az üç gün öncesinden Valilik / Kaymakamlıklara eDevlet kapısından İçişleri Bakanlığı e başvuru sistemi üzerinden ya da doğrudan dilekçe ile bildirilmesi sağlanacak.

 

KONGRELER KARARI

Sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatier tarafından düzenlenecek genel kurul dahil kişilerin bir araya gelmesine neden olan her türlü etkinlikleri ilimizde; kişi başına 8 metrekare alan bırakma ve aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısı 300’ü geçmemek üzere ilgili kurum/kuruluşların yetkililerince her türlü tedbir alınarak yapılacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir