En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

100 KM’lik asfalt atılacak

İl Özel İdaresi ağında bulunan yolların bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.
Bu haber 461 kere okunmuş. 19.08.2019 Pazartesi 15:36

ASFALT AÇIKLAMASI

İl Özel İdaresi ağında bulunan yolların bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Akbaş’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Can, 2019 yılı içerisinde köy yollarında 100 KM’lik asfaltlama çalışması yapılacağını ve bunun için tüm ödeneklerin hazır olduğunu söyledi.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2019 yılı yaz sezonu çalışmalarını sürdüren Kırıkkale İl Özel İdaresine bağlı ekipler, asfaltlama çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Başta Balışeyh, Sulakyurt, Delice, Çelebi, Yahşihan ve Merkeze bağlı köy yollarında asfaltlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, bozulan yolların tamir ve tadilatını da gerçekleştiriyor. Yolları asfaltlanan vatandaşlar ise köy yolunun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Diğer taraftan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve meclis üyeleriyle birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Akbaş’ı ziyaret ederek sürdürülen ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

PLAN DAHİLİNDE DEVAM EDİYOR

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Ak Partili Milletvekili Can “İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çakyara, meclis üyelerimiz Harun Oğuz, Alper Özgü ile birlikte İl Özel İdaresi Genel sekreteri Osman Akbaşı ziyaret ettik. Köy yollarımıza 2019 yılı içerisinde asfaltlama çalışması 100 Km olarak planlanmıştır. Sayın Valimize, Genel sekreterimize, İl Genel meclis başkanımıza, tüm meclis üyelerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu. İmkânlar ölçüsünde köylerin asfalt, kilit parke, su ve kanalizasyon gibi sorunlarını da çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Çaykara, bu meyanda çalışmaların aralıksız devam ettiğini, kış mevsimi gelmeden çalışmaları tamamlamayı planladıklarını söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir