En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

VALİLİK’TE TÖREN

Kırıkkale Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, makam koltuğunu minik bir isme devrederek taçlandırdı.
Bu haber 6 kere okunmuş. 22.04.2026 Çarsamba 21:04

VALİLİK’TE TÖREN

Kırıkkale’de 23 Nisan kutlamaları kapsamında gelenekselleşen "makam devri" bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim, koltuğunu ilkokul öğrencisi Yağız Erel’e bıraktı. İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve öğretmenlerinin eşlik ettiği ziyarette Yağız Erel, Kırıkkale’nin yeni valisi olarak görevine başladı. Temsili Vali Yağız Erel, koltuğa oturur oturmaz Kırıkkale’nin üst düzey yöneticileriyle temas kurdu. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı arayarak şehir düzenlemesi ve çocuk alanlarıyla ilgili taleplerini ileten Erel, ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ergeç ile görüşerek projelerinden bahsetti. Özgüveniyle dikkat çeken minik öğrenci, sergilediği kararlı duruşla takdir topladı.

 

MESAJLAR VERDİ

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan Vali H. Engin Sarıibrahim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın dünyada eşi benzeri olmadığını vurguladı. Sarıibrahim, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın özgüveni bizleri gururlandırıyor. Bu anlamlı günün; birliğimizi, beraberliğimizi ve umudumuzu güçlendirmesini temenni ediyorum" diyerek tüm çocukların bayramını kutladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir