En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ziyaretlerini sürdürdü

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, ziyaretlerini hafta sonu da sürdürdü. Yarar, ziyaretler konusunda bilgiler verdi.
Bu haber 874 kere okunmuş. 25.11.2018 Pazar 13:15

SERGİ ZİYARETİ

İlk önce 24 Kasım sergisine katılan Yarar, “Milliyetçi Hareket Partisi MDK Başkanı Kırıkkale Milletvekili’miz Halil ÖZTÜRK Bey ile Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Şehit Öğretmenler sergisine katıldık. Bu şahane organizasyonu düzenlediği için Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanımız Tolgahan TORAMAN’a, yönetimine ve teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

 

SENDİKA ZİYEARETİ

Daha sonra Türk Eğitim Sen’i ziyaret eden Yarar, ziyaretle ilgili açıklama yaptı ve “Milliyetçi Hareket Partisi MDK Başkanı Kırıkkale Milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK Bey ile Türk Eğitim Sendikası'nı ziyaret ederek sendika başkanımız YÜCEL KARABACAK ve değerli eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutladık” dedi.

 

KESKİN ZİYARETİ

Keskin’de de ziyaretlerde bulunan Yarar, “Keskin Cumhuriyet Meydanında kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Değerli esnaflarımızı ziyarette bulunduk. Keskin bizleri bağrına bastı, bizlerde bütün Kırıkkale'yi bağrımıza basacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir