En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni Başkan Pekuz

Memur-sen Konfederasyonu Eğitim Bir-Sen Kırıkkale Şubesi 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Yaver Yalçın'ın girmediği seçimde 162 delegenin oyunu alan Yasin Pekuz Eğitim Bir-sen Kırıkkale şubesinin yeni başkanı oldu.
Bu haber 657 kere okunmuş. 19.11.2018 Pazartesi 10:46

KONGRE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Katılımın yüksek olduğunu olağan genel kurulda, Yaver Yalçın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yaver Yalçın, bugüne kadar yürüttüğü Eğitim Bir sen Kırıkkale Şube Başkanlığında tekrar aday olmadığını iletirken bugüne kadar kendisine gösterilen desteklerden dolayı herkese teşekkür etti. Yeni Başkan Yasin Pekuz ise yaptığı konuşmasında " Her eylem yeniden dirildir beni diyerek toplumu tepki vermeye harekete geçemeye ve haklarını arayamaya çağıran Mehmet Akif İnan ve bin yıllık medeniyetimizin havzasında beslenmiş bir grup arkadaşı tarafından 14 şubat 1992 tarihinde kurulan ve bu gün duruşu ufku ve vizyonuyla TÜrkiye'nin en saygın ve en büyük sivil toplum sendikamızın il yönetimine adanmışlık ruhu ile emek ve ömür dostlarımıza teşekkür ediyorum''dedi.

 

KONGRE AÇIKLAMASI

 

Pekuz açıklamasının devamında ise " Tüm baskıcı ideolojilere darbelere ziorlayıcı ve faydasız tüm uygulamalara karşı olduğumuz için ülkemizin en büyük emek hareketi olan memur sen eğitim bir sen Kırıkkale 1 nolu şubemizin yönetimine adayız. Sendikamızın geleceğini şekillendirmek zirveden yeni ufuklara yolculuğunda hizmetkar olmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Ya ordansın ya burdansın anlayışını bitirip herkesi bir eşit görerek hizmet sendikacılığı yapmak ve hiç kimsenin diline memleketine bakmamak temel anlayışımızdır''dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Şube Başkanı, Yasin Pekuz, Mustafa Veske, Hacı Mehmet Yazıcı, Levent Boyraz, Alpay Düzenli, Cemal Çelik, Veli Demircan, ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK Necmettin Yumuşak, Ömer Bütün, Mehmet Özdemir, Yunus Tanyeli, Haydar Tosun, Barboros Eroğlu, Mahmut Kaya, ŞUBE DENETLEME KURULU ASIL Haydar İlbasan, Murat Çetin, Erkan Akar, Ahmet Özbayrak, Haşim Buluş, ŞUBE DİSİPLİN KURULU ASIL  Selami Pekdoğan, HÜseyin Coşgun, Günay Dirican, Lütfi Akdeniz, İlyas Aslan, Suat Çalı, Ahmet Çetintaş, Bayram Erbil, Abdullah Ramazan, Eren Arslan ŞUBE DİSİPLİN KURULU Durbey Yılmaz, Mehmet Varışlı, Mehmet Karaduman, Murat Alkan, Rukiye Büyüksoy.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir