En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yatırımcılar geliyor

Kırıkkale'nin şirin kasabası Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, yatırımcıların beldede çalışma yapması için adeta seferber olmuş durumda bulunuyor.
Bu haber 334 kere okunmuş. 26.01.2021 Salı 17:31

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

En son  Hacılar kasabası girişine yapılması için İstanbul’dan Hacılara GES ( Güneş Enerji Sistemleri ) Projesini hayata geçirmek için Yatırımcı getirdi. Yatırımcıları kasabanın her tarafını gezdiren Başkan Koyuncu, yatırımcılara belediyenin bütün imkanlarını seferber edeceği sözünü veriyor. Yatırımcıların ayaklarına kadar giden Başkan Koyuncu,  bölgeye yatırımcı çekmek için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, "Taş üstüne taş koyan başımızın tacıdır. Çünkü, açılan her fabrika istihdam, aş, ekmek demektir" dedi.

 

İLGİ GÖSTERİLİYOR

Gençlere iş alanları oluşturmak için çalışmalarına son surat devam ettiğini belirten Başkan Koyuncu, " Bu genç nüfus potansiyelimizin yanında işsizlik sorunu da elbette doğal olarak var. İşadamlarına ellerinden gelen bütün kolaylıkları sağlayacağız. Geçmişte olduğu gibi bugün de söylüyorum. Yatırımcılara her kolaylığı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar sonucunda özel sektörün Hacılara ilgi gösteriyor. Buda Bizi mutlu ediyor. İnşallah Hacılar herşeyi ile mükemmel bir şehir olacak."diye konuştu.

 

BİLGİLER VERİLDİ

İşveren il her zaman diyalog içinde olduğunu ifade eden Koyuncu, "Gençlere gelecek hazırlamak belediye başkanlarının görevlerinden bir tanesidir.  Bir milletin geleceği, gençliğin elindedir. Gençlik tarafından benimsenmeyen, kabul görmeyen bir dava asla başarıya ulaşamaz. Onun için gençlik hiçbir zaman ihmal edilmemelidir. Çünkü gençliği kazanan bir topluluk istikbalini de kazanmış olur. Toplam nüfus içinde genç nüfusun önemli ağırlığı olan ülkemizde, gençlerin yaratıcı düşüncelerine, kendilerini ifade edebilmelerine önem vermeliyiz. Onlar, yetişkinlerin kalıplaşmış alışkanlıklarına farklı bakış açısı getirirler. Böylece sorunlara çözüm bulma olasılığı daha yüksektir.

 

GENÇLER ÖNEMLİ

Gençlerin katılımıyla, yaratıcı fikir ve girişimleriyle üretecekleri yenilikçi projelerle toplumsal sorunların çözümünün hızlanma olasılığı fazladır. Gençlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıklarını dikkatle değerlendirmeliyiz. Bu alanda yetişkinlere düşen görev şu: Hızla değişen dünyamızda, yetişkinler kendi ‘tecrübelerinin’ değerini fazla abartmasınlar. Yenilikleri gençlerden öğrenmeye açık olsunlar. Gençleri küçümsemesinler, onların toplumsal duyarlılık girişimlerine ve projelerinde ayrımcılık yapmaksızın, sosyal sorumluluk alanındaki girişimlerine destek versinler."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir