En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yahşihan’da büyük coşku

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen önceki akşam Yahşihan ilçesinde düzenlenen programa katıldı ve “Yahşihan’da büyük zaferin ayak seslerini duyuyoruz” dedi.
Bu haber 607 kere okunmuş. 09.03.2019 Cumartesi 09:05

ZAFERİN AYAK SESLERİ

Yahşihan ilçesinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede gündüz olduğu gibi akşam da programlar yapılıyor. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un seçim bürosunda akşam düzenlenen programa katıldı. İlgi ve kalabalığın bir hayli yüksek olduğu programda konuşan Başkan Dağdelen, “Yahşihan ilçemizde büyük zaferin ayak seslerini duyuyoruz” dedi. Çok büyük bir kalabalıkla ilçede toplantı yapıldı ve seçime yönelik açıklamalarda bulunuldu.

 

AHMET SUNGUR SEVGİSİ

Toplantı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Yahşihan’da AK Partimize ve Belediye Başkan Adayımız Ahmet Sungur’a gösterilen teveccüh, 31 Mart akşamı altına imza atılacak büyük zaferin ayak seslerini yükseltiyor. Bu akşam Yahşihan, hemşehrilerimizin tek yürek “AK Parti ve Ahmet Sungur” nidalarıyla inledi. Allah bu güzel topluluğun emeklerini zayi etmesin, zaferle taçlandırsın inşallah” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir