En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vefa gösterdiler

Kırıkkale Fen Lisesi öğretmenleri, eski yöneticilerine vefa örneği gösterdi. Okulda görev yapan öğretmenler, il içi yer değişikliği sebebiyle görev yerleri değişen eski yöneticilerini unutmadı.
Bu haber 324 kere okunmuş. 31.12.2019 Salı 07:53

LİSE YILLARINDAN BERİ ARKADAŞIZ

Eski okul müdürü Nusret Kılıç, müdür başyardımcısı Selman Bozbıyık ve önümüzdeki günlerde emekliye ayrılacak fizik öğretmeni Refik Sungurtaş için MKE Sosyal Tesislerinde bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe MKE Sosyal Destek Tesisleri Müdürü Mustafa Çuvaloğlu, eski okul müdürü Nusret Kılıç, müdür başyardımcısı Selman Bozbıyık ve öğretmenler katıldı.Öğretmenler, eski yöneticilerine ve emekliye ayrılacak fizik öğretmenine çeşitli hediyeler takdim ettiler. Fizik öğretmeni Refik Sungurtaş’ın hediyesini MKE Sosyal Destek Tesisleri Müdürü Mustafa Çuvaloğlu takdim etti. Çuvaloğlu, daha önceki yıllarda, Kırıkkale Fen Lisesinin iki yıl okul aile birliği başkanlığını yaptığını, aynı zamanda Refik Sungurtaş’la lise yıllarından beri arkadaş olduklarını belitti.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Eski okul müdürü Nusret Kılıç da yaklaşık beş yıl kadar Kırıkkale Fen Lisesi’nde görev yaptığını, bu beş yıl içerisinde gerek fiziki bakımdan gerekse eğitim-öğretim anlamında Kırıkkale Fen Lisesi’ni Kırıkkale’de bir numara yaptıklarını belirtti. Üniversite sınavlarında Türkiye3.sü çıkardıklarını, Tanap Projesi ile pansiyonu tamamen modernize ettiklerini, spor salonuna yaptıkları radyant sistemi ile öğrencilerin, yılın her gününde spor salonunu kullanabilir hale getirdiklerini, yaptıkları konferans salonu ile sosyal ve kültürel ortama zemin hazırladıklarını ifade etti. Kılıç, öğretmenleri tarafından böyle bir programla hatırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Bütün arkadaşlara teşekkür etti. Müdür başyardımcısı Selman Bozbıyık da düzenlenen programdan dolayı bütün öğretmen arkadaşlara teşekkür etti. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir