En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali bilgi alıyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, görevine yeni başlamasından dolayı yoğun bir şekilde gerçekleştirilen ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin yanı sıra kamu kurum...
Bu haber 706 kere okunmuş. 21.12.2018 Cuma 16:34

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, görevine yeni başlamasından dolayı yoğun bir şekilde gerçekleştirilen ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek, kentin genel durumu ve kurumlarca yapılan çalışmalar hakkında bilgi almayı sürdürüyor.

 

BİLGİ ALIYOR

Vali Sezer bu kapsamda Meteoroloji İl Müdürlüğü, DSİ 56. Şube Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing  aldı.Meteoroloji İl Müdürü Nazım Kul, DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Neslihan Akdemir, ziyaretleri sırasında kurumlarınca yapılan çalışmalar ve yatırım programları hakkında Vali Sezer’e ayrıntılı bilgiler verdi.  Meteoroloji, DSİ 56.Şube Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlerinin açıklamalarını dikkatle dinleyen Vali Yunus Sezer, kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen tüm çalışmalarda azami titizlik ve hassasiyet gösterilmesinin önemine vurgu yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir