En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tüm tedbirler alındı

Kırıkkale'de, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli güvenlik tedbirlerinin alındığı bildirildi.
Bu haber 884 kere okunmuş. 18.08.2018 Cumartesi 16:26

VALİLİK BİLGİ VERDİ

Valilikten yapılan açıklamada, bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunacağı cadde ve sokaklar, şehir içi ulaşıma mahsus toplu taşıma araçları ile duraklar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, eğlence ve dinlence yerleri, piknik alanları, terminal ve diğer yerlerde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için güvenlik birimleri ve zabıta ekiplerince gerekli önlemler ve tedbirlerin önceden alınacağı ifade edildi.

 

TEDBİRLER ALINDI

Bayram süresince her türlü güvenlik, trafik önlem ve tedbirlerinin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacağı ve özellikle trafik yoğunluğunun yaşanacağı 17 - 27 Ağustos tarihlerinde ilave tedbirlerin alınacağı aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:

 

AÇIKLAMA YAPILDI

"Özellikle hayvan pazarı ve satış noktaları ile kesimhaneler ve hayvan kesimi için uygun görülen yerler dışında kurban satışı ve kesimi ile yetkisiz kişilerce hijyen şartlarına uyulmadan kıyma çekilmesi faaliyetlerine müsaade edilmeyecek, ilgili idarelerce bu konudaki denetimler eksiksiz şekilde yerine getirilecektir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için umum açık yerlerde gerekli gıda kontrolleri ve denetimler yapılarak ilave tedbirler alınacaktır.

 

EKİPLER GÖREVDE OLACAK

Sağlık hizmetleri ile ilgili konularda sağlık kurumlarında nöbetçi sağlık personelinin görevi başında bulunması, 112 Acil Servisi ve ambulansların her an müdahaleye hazır olması ve nöbetçi eczanelerin açık tutulması hususları tekrar gözden geçirilecektir. Ayrıca halk sağlığı ve güvenliği açısından önem arz eden ilave tedbirler alınacaktır. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon kesintileri ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacak ve ilave tedbirler alınacaktır." Açıklamada, ilgili kurumların yukarıda belirtilen tedbirleri işbirliği halinde uygulayacağı ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmeyeceği aktarıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir