En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e özel ziyaret

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e seçim desteği ve ziyaretleri devam ediyor. İlçenin önde gelen bazı önemli isimleri önceki gün Tekin’i seçim ofisinde ziyaret etti.
Bu haber 838 kere okunmuş. 18.01.2019 Cuma 10:29

TEKİN’E TEŞEKKÜR

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin bazı acil sorunlarına el atan Tekin, sorunların çözümü için girişimlerde bulunuyor. Bu girişimlerin de ilçede olumlu karşılık bulduğu gözleniyor. Tekin’i seçim ofisinde ziyaret eden bazı önemli isimler, hem hayırlı olsun dileğinde bulunuyorlar ve hem de ilçenin sorunlarına çözüm erittiği için teşekkürlerini iletiyorlar.

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Başkan adayı Tekin’in önceki gün ilçeden özel ziyaretçileri vardı. İlçenin bazı önde gelen isimleri Tekin’i seçim ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret ve ziyaretçiler konusunda Tekin’in seçim ofisinden yapılan açıklamada, “Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayımız Sn.RECEP ZAFER TEKİN 'e hayırlı olsun ve desteklerini bildiren Sn.H.IBRAHIM YAMAN, ARAP AKGÜN, ALI GÜMÜŞAY, AHMET DEMİR beye teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

 

TEKİN BİLGİ VERDİ

Kendisini ziyaret gelen isimlerle sohbet eden Başkan adayı Tekin, onlara ilçe için neler yapılması gerektiğini ve neler yapacağını anlattı. Projelerinden örnekler veren Tekin, ilçenin acil ve kısa vadede çözülmesi gereken öncelikli bazı sorunlarının yanı sıra, uzun vadede gelecek için yapılan projeler ve planlamalar konusunda da açıklamalar yaptı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir