En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Takıma destek ziyareti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetim kurulundan bazı isimlerle birlikte dün idman yapan Kırıkkalespor futbolcularını ve teknik heyete sürpriz bir ziyarette bulundu.
Bu haber 694 kere okunmuş. 10.04.2019 Çarsamba 15:49

SÜRPRİZ ZİYARETTE BULUNDU

Yorucu bir seçim atmosferini geride bırakan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, dün sürpriz bir ziyarette bulundu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetim kurulundan bazı isimlerle birlikte dün idman yapan Kırıkkalespor futbolcularını ve teknik heyeti ziyaret etti. Fikret Karabudak Stadı’nda antrenmana çıkan takım ve teknik heyeti ziyaret eden Başkan Dağdelen, Teknik Direktör Harun Aydoslu’dan takımın durumu hakkında bilgiler aldı.

 

DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI

Bir süre futbolcuların antrenmanını da izleyen Başkan Dağdelen, futbolcularla da görüştü ve her zaman onların yanında olduklarını, kendilerini yalnız hissetmemelerini, ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve destek olacaklarını belirtti. Ziyaret konusunda bilgi veren Başka Dağdelen, “Şehrinizin gururu Büyük Anadolu Kırıkkalespor’un yıldızlarını, antrenman sırasında ziyaret ederek, başarı dileklerimizi ilettik, güçlerime güç katsın diye de tatlı ikram ettik” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir