En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tahrip etmişler

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında bulunan dini kitapların olduğu bölümü ve bay-bayan lavabolarını kimliği belirsiz şahıslar tarafından harabeye çevrildi.
Bu haber 468 kere okunmuş. 17.05.2019 Cuma 09:16

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında bulunan dini kitapların olduğu bölümü ve bay-bayan lavabolarını kimliği belirsiz şahıslar tarafından harabeye çevrildi. Sulakyurt ilçesindeki Aile Mezarlığına giren kimliği belirsiz şahıslar Kur'an-ı Kerim ve dini kitapların olduğu bölüm ile şadırvan ve bay-bayan lavabolarını harabeye çevirdi. Dış mekanda dini kitaplarının muhafaza edildiği kilitli paneli de kıran şahıslar, lavaboları ve kapılarını kırıp kayıplara karıştı. Polis ise o şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

 

BİLDİK BİLGİ VERDİ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "Kimliği belirsiz şahıslar maalesef bu mübarek Ramazan ayında Aile Mezarlığındaki şadırvan, bay-bayan lavabolara saldırıda bulunmuşlar. Kapıyı kırmışlar Kur'an-ı Kerim'in ve dini kitapların bulunduğu kilitli paneli kırmışlar. Belediye olarak hasarlı yerleri tekrardan onarıp halkımızın hizmetine sunacağız. Saldırganların yakalanması için ilgili yerlere müracaatımızı yaptık" dedi.

 

Etiketler: Tahrip etmişler

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir