En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Süt işletmesine onay

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu imzaladığı protokolle Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde...
Bu haber 94 kere okunmuş. 14.12.2022 Çarsamba 18:24

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu imzaladığı protokolle Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde atıl durumda bulunan Süt İşleme Tesisi devralınmıştı. Tutukevleri İşyurtları Kurumuna devredilen tesisin onay belgesi de çıkmış durumda.

 

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Atıl durumda bulunan Çelebi Süt İşletmesinin milli ekonomiye kazandırılması çalışmalarında bir adım daha atılmış durumda. Kırıkkale Valiliği, Çelebi Belediyesi ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. arasında Çelebi İlçesinde bulunan Süt İşleme Tesisi İşyurtları Kurumu tarafından işletilmesi protokolü imzalanmıştı. Protokolle tesiste hem hükümlüler süt ve süt ürünleri konusunda eğitim alacak hem de süt üretimi konusunda sektöre katkı sağlanacak.

 

 

 

ONAY BELGESİ VERİLDİ

Protokolle Tutukevleri İşyurtları Kurumuna devredilen Çelebi Süt ve Süt Ürünleri işletmesinin onay belgesi de çıkmış durumda. Keskin Cezaevi Müdür’ü Mustafa Şen’e Açık Cezaevi Kurumu bünyesinde faaliyet gösterecek, Çelebi Süt ve Süt Ürünleri İşletme Tesisine ait Onay Belgesi Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir