En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Spor üssü yapılıyor

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı hızla süren Kırıkkale Spor Kompleksi inşaat sahasında incelemelerde bulundu.
Bu haber 11 kere okunmuş. 25.06.2025 Çarsamba 20:48

VALİ İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı tüm hızıyla süren ve tamamlandığında şehrin spor altyapısına büyük katkı sunması beklenen Kırıkkale Spor Kompleksi inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen teknik gezide Vali Makas’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ile yüklenici firma temsilcileri eşlik etti. Yetkililer, proje kapsamında inşa edilen bölümler hakkında kapsamlı bilgi vererek, sürecin geldiği noktayı aktardı.

 

MODERN BİR TESİS

3.500 seyirci kapasiteli çok amaçlı salonun yanı sıra, antrenman alanları, bireysel spor salonları, halter salonu, atıcılık poligonları, kondisyon salonları, sauna, doping kontrol merkezi ve ilk yardım odalarının da projede yer aldığı bildirildi. Ayrıca sporcular, antrenörler ve hakemler için soyunma odaları, mescitler, geniş otopark alanları ile yangın ve bahçe suyu depoları da kompleks bünyesinde yer alacak.

 

 

VALİ BİLGİ VERDİ

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Vali Makas, spor kompleksinin gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bu tesis, sadece bir spor alanı değil; gençlerimizin enerjisini doğru yönde kullanacağı, sporla iç içe büyüyeceği modern bir yaşam merkezi olacak. Kırıkkale’ye değer katacak bu projenin en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz,” dedi. Vali Makas, projenin şehrin sportif başarılarına da zemin hazırlayacağına inandığını ifade ederek, emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir