En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Spor toplantısı yapıldı

Kırıkkale'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüteceği çalışmalarla ilgili okul sporları toplantısı düzenlendi.
Bu haber 232 kere okunmuş. 29.10.2021 Cuma 17:18

Kırıkkale'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüteceği çalışmalarla ilgili okul sporları toplantısı düzenlendi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, geleceğin gençlerinin daha sağlıklı ve hareketli olmaları için yaşam boyu aktivite kültürünü yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Müdür Yardımcısı Aygün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüteceği ve yeni dönemde yapılacak olan çalışmalarla ilgili okul sporları toplantısında konuştu. Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Aygün, her bireyde özellikle de gençlerde hareketli bir yaşamın gerekliliğini ve gençlerde yaşam boyu fiziksel aktivite alışkanlığının mutlaka kazandırılması gerektiğini hatırlattı.

 

SPOR KONUŞULDU

Hedeflerinde uluslar arası başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Aygün, "İl genelinde okul sporları kapsamında amacımız, okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizi günümüz gereksinimleriyle de donatarak onları geleceğe hazırlıklı hale getirmektir. Genç sporcularımızda aktif ve sağlıklı yaşam becerileri kazandırmanın yanı sıra milli ve manevi değerlere duyarlı yenilikçi ve rekabetçi bir seviyeye ulaşmalarını amaçlıyoruz." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir