En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sözleşme tamam

Hak İş Hizmet-İş Sendikası ile Kırıkkale’ye bağlı Balışeyh Belediyesi Personel Limited şirketi arasında iki yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Bu haber 352 kere okunmuş. 16.06.2021 Çarsamba 18:18

İMZA TÖRENİ YAPILDI

Toplu iş sözleşmesin Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü ile Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu tarafından imzalandı. Sözleşme kapsamında üyelerin ücret ve sosyal haklarına iki yıllık  %25 oranında artış yapıldı. Sözleşme töreninde açıklamalarda bulunan Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, “Hak-iş/hizmet-iş ailesi olarak sorumlu bir Sendikacılık anlayışını benimsiyoruz.

 

BİLGİ VERİLDİ

Üyelerimizin pandemi döneminde de hak kayıpları yaşamaması için sözleşmelerimizi imzalamaya devam ediyoruz. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Belediye Başkanına şahsım Sendikamız ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Dedelioğlu ise, sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Biz Balışeyh Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. Sözleşmenin sevincini ailecek yaşıyor ve paylaşıyoruz. Elimizden gelen imkânın en iyisini çalışma arkadaşlarımıza sunmaya çalıştık.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir