En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sizlerle yöneteceğiz

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla hem bir açıklamada bulundu ve hem de parti binası ile seçim bürosunda kadınlarla buluştu.
Bu haber 51 kere okunmuş. 08.03.2024 Cuma 18:57

KADINLAR GÜNÜ MESAJI

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla hem bir açıklamada bulundu ve hem de parti binası ile seçim bürosunda kadınlarla buluştu. Kadınlara yönelik açıklamar yapan Önal, Neşet Ertaş’ın sözünü hatırlatarak, "Kadınlar insandır, biz insanoğlu" 31 Marttan sonra Kırıkkale Belediyesi'ni tüm kadınlarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

KIRIKKALE GÜZELLEŞECEK

Daha sonra parti binası ve seçim bürosunda kadınlarla bir araya gelen Önal’a büyük ilgi vardı. Kısa bir konuşma yapan Önal, “"Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Yaşamın yarısı, yarının mimarı kadınların her alanında eşit ve özgür olduğu; kadına yönelik şiddetin son bulduğu bir dünya dileğiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Çok yakında Kırıkkale’yi sizlerle birlikte yönetecek ve sizin gibi güzelleştireceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir