En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Flaş haber

Kırıkkale Bahşılı eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in AK Parti’den aday adayı olamadığı, bunun üzerine MHP’ye gittiği, burada da pek kabul görmediği ileri sürülüyor...
Bu haber 3347 kere okunmuş. 13.11.2018 Salı 11:35

AK PARTİ’DEN VETO!

Partiler ve adaylar yerel seçim için hazırlıklarını sürdürürken, ilginç bazı gelişmeler ve veto yiyen isimler de var. İddialar ve kamuoyunda konuşulanlara göre partilerden veto yiyen isimlerden biri de Bahşılı eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin. AK Parti’de uzunca bir süre belediye başkanlığı yapan ve Başkanlık dönemi çok tartışmalı geçen Bişkin’in uzun zamandır tekrar AK Parti’den aday olmaya çalıştığı biliniyor. Ancak iddialar ve kulislerde konuşulanlara göre Bişkin AK Parti’den hiç beklemediği bir veto yemiş.

 

MHP’YE GİTMİŞ…!

İddialara göre Bişkin ve beraberindekiler aday olabilmek için AK Parti İl Teşkilatına gidiyor. Ancak burada kendisinin adaylığına sıcak bakılmıyor. O da Genel Merkez’de görüşmeye gidiyor.  Burada yapılan görüşmede de il teşkilatının kendisini aday olarak görmek istemediği bildiriliyor. Bu durum Bişkin ve ekibini şok ediyor. Bunun üzerine Bişkin’in Kırıkkale’ye dönerek şansını MHP’den denemeye çalıştığı öne sürülüyor. MHP İl Başkanlığı’nda adaylık için görüşme yapılıyor ve kendisine adaylık için ilçe teşkilatına gitmesi öneriliyor.

 

MUAMMALI DURUM!

Bişkin’in ilçe teşkilatına gittiği, burada da partiye üye olması gerektiği, herkes gibi adaylık için yarışmasının şart olduğu ifade ediliyor. Ancak Bişkin’in kendisine garanti verilmesi durumunda üye olacağını söylediği de ileri sürülüyor. Bunun üzerine ise ilçe teşkilatı böyle bir uygulamalarının olmadığı, üye olması gerektiği ve herkes gibi eşit şartlarda yarışa dahil olması gerektiği tavsiye ediliyor. Böylece adaylığı muammalı hale gelen Bişkin’in bu kez de MHP Genel Merkezi ile temasa geçmeye çalıştığı ancak henüz bir netice alamadığı, MHP Genel Merkezi ile adaylığını halletmeye çalışacağını söylediği de konuşuluyor. Bahşılı ve Kırıkkale birkaç gündür bu iddialar ile çalkalanırken gelişmeler herkesin diline adeta sakız olmuş durumda.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir