En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Siz bilirsiniz demiş

Beşir Atalay’ın yeni parti için istifa ettiği konuşuluyor. Cumhurbaşkanı ile görüştüğü iddia edilen Atalay’ın istifasının Erdoğan tarafından çok da ciddiye alınmadığı öne sürülüyor.
Bu haber 512 kere okunmuş. 01.09.2019 Pazar 12:29

İSTİFA İDDİALARI VAR

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in AKP'den istifa kararı almasının ardından, AKP'de siyaset yapan eski bakanlardan Nihat Ergün ve Beşir Atalay'ın da partiden ayrılma kararı aldıkları iddia edildi. Bu iddia bir süredir kamuoyunun gündeminde. Hatta Atalay’ın istifası için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü ve Erdoğan’ın Atalay’ı çok da ciddiye almadığı ileri sürülüyor.  İddiaya göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın partisine katılmak için eski Bakanlardan Nihat Ergün ve Beşir Atalay, AKP’den istifa etme kararı aldı.

 

ERDOĞAN CİDDİYE ALMAMIŞ!

Abdulkadir Selvi, "Yeni partiler cephesinde ilginç şeyler yaşanıyor" başlık yazısında AKP'den istifa edeceği konuşulan Beşir Atalay ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Selvi, köşesinde şu ifadeleri kullandı: "Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluş çalışmalarını yürüten eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ederek, yeni parti kurma çalışmalarında görev aldığı için istifasını sunduğu söyleniyor. Erdoğan'ın da Atalay'a 'Siz bilirsiniz' diye karşılık verdiği ifade ediliyor." 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan, kurucusu AKP'den 18 yıl sonra istifa etmişti. Babacan'ın istifasının ardından eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de istifa etmişti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir