En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Siyaset ısınıyor!

Kırıkkale’de yerel seçim için siyaset tam anlamıyla kızışıyor. Mevcut başkanlara karşı önemli isimler aday adayı olarak varlığını hissettirmeye çalışıyor.
Bu haber 728 kere okunmuş. 11.11.2018 Pazar 13:34

ÖNEMLİ İSİMLER GELİYOR

Kırıkkale’de uzunca bir süredir durgun seyreden siyaset bazı önemli isimlerin aday adayı olmaya başlamasıyla kızışacak gibi görünüyor. Mevcut başkanlara alternatif olarak kimi önemli isimler varlıklarını hissettirmeye çalışıyorlar. İl merkezi ve bazı ilçelere bürokrasi ve siyaset sahnesindeki önemli isimler talip görünüyor. Kimileri müracaatını yaptı, kimileri ise müracaat için hazırlanıyor. AK Parti ve MHP’de ciddi isimler alternatif olarak görülüyorlar.

 

DİKKAT ÇEKİCİ BULUNUYOR

Bu hafta boyunca önemli bazı isimlerin siyaset sahnesine aday adayı olarak girmesi bekleniyor. Özellikle il belediyesi için alternatif bir çok isim görülüyor. Mevcut başkan ve yönetime karşılık olarak görülen isimlerin dikkat çeken çıkışları önemli bulunuyor. Bürokraside önemli görevlerde bulunan kimi isimlerin görevlerinden istifa ederek adaylık için gelmeleri dikkat çekici bulunuyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir