En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Resimlerle süslendi

Kırıkkale’de, Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerin resimleri, Şehit Çelebi Bozbıyık Alt Geçidinin duvarlarına işleniyor.
Bu haber 471 kere okunmuş. 27.11.2020 Cuma 18:10

RESİMLER ÇİZİLİYOR

Nüfusa oranla en çok şehit veren il olan Kırıkkale’de, Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde Ressam Rafet Olgun, Karikatürist Orhan Karartı ve Kırıkkale Gençlik Merkezi gönüllü öğrencileri, Şehit Çelebi Bozbıyık Alt Geçidine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 15 Temmuz destanında ve kahramanca şehadete ulaşan şehitlerin resimlerini duvara işliyor. Duvara işlenen resimlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir, İzmir Adliyesinde Şehit olan Fethi Sekin, asker silüetleri yer alıyor.

 

ANLAMLI ÇALIŞMA

Duvara işlenen resimleri beğenen Kırıkkaleliler, çalışmaları telefonları ile fotoğraf ve video çekiyor. Duvara işlenen şehitlerin resimleri hakkında bilgiler eren Ressam Rafet Olgun, “Şehit Çelebi Bozbıyık alt geçidine Şehit resimleri yapıyoruz. Şehitlerimizin resimlerini yapmamızı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı istedi. Öncelikle Şehit Fethi Sekin portresiyle, İzmir Adliyesinde kahramanca şehit olan Fethi sekin ile başladım. İlerleyen resimlerimizde, asker silüet resimleri ve devamında 15 Temmuz’da kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in portresi karşılayacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir