En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Renkli bir düğün

Kırıkkale gazetecilerinden Kemal Başal ve ev hanımı Derya Başal’ın biricik kızları Esranur Başal ile Konya’nın sayılı insanlarından Harun Dincer ve Nilüfer Dincer’in kıymetli oğulları Mehmet Dincer dünya evine girdiler.
Bu haber 261 kere okunmuş. 24.12.2021 Cuma 17:43

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

İlk düğün Kırıkkale’de Diva Düğün ve Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Düğüne Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale Hacılar Kasabası Başkanı Mehmet Koyuncu, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi, Hizmet iş Sendikası Kırıkkale Şube Fatih Doğan ve yönetimi,  Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak ve yönetimi, Başal’ın akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Hacılar Kasabası Başkanı Mehmet Koyuncu çiçek gönderirken, Dr. Murat Öztürk, İşadamı Bedrettin Karataş, Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İhsan Paran, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir çelenk gönderiler. Düğün Kırıkkale gazetecilerinden Kemal Başal ve ev hanımı Derya Başal, ile Harun Dincer ve Nilüfer Dincer, gelen misafirleri kapıda karşılamasıyla başladı. Daha sonra gelin Esranur ve damat Mehmet Dincer’in salona gelmesiyle düğünde ayrı bir coşku yaşandı. Düğünde yöresel oyunların yanında desti kırma oyunu gerçekleşti. Takı takma merasimi ve düğün pastasının kesilmesinin ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Düğün gece geç saatlere kadar devam etti.

 

COŞKULU BİR TÖREN

İkinci düğün Konya’da yapıldı. Düğün Moda Diamond Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Düğün damat babası Harun Dincer ile annesi Nilüfer Dincer ile birlikte kızın babası Kemal Başal ile annesi Derya Başal’ın gelen misafirleri kapıda karşılamasıyla başladı. Bütün masaların dolduğu salonda gelin Esranur ile damat Mehmet Dincer’in salona girmesiyle ayrı bir renk oluştu. Düğün dansının ardından yöresel oyunlarla birlikte salondaki coşku görmeğe değerdi. Daha sonra takı merasimine geçildi. Takının ardından eğlenceye devam edildi. Düğünde kız ve oğlan taraflarının hayli memnun olduğu gözlendi. Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde misafirler mutlu bir şekilde ayrıldı. Kırıkkale gazetecilerinden Kemal Başal ve ev hanımı Derya Başal, iki mutluluğu birlikte yaşadı. Kızı Esranur’un düğününü yaparken, oğlu Salih Başal’da vatani görevini yerine getirmek için asker kına gecesi gerçekleştirdi. Salih Başal kına gecesinde vatani görevini yerine getirmenin gururunu yaşadı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir