En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Psikiyatrist başladı

Kırıkkale Yaşam Hastanesi kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Uzman Psikiyatrist Doktor Reha Soylu Yaşam’da göreve başladı.
Bu haber 1024 kere okunmuş. 22.03.2021 Pazartesi 17:01

HASTA KABUL EDİYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kadrosuna deneyimli bir Psikiyatrist hekim katıldı. Uzman Psikiyatrist Doktor Reha Soylu Yaşam’da hasta kabul etmeye başladı. 1989-1990 yıllarında T.C. Sağlık Bakanlığında Kayseri Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamlayan Soylu, kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görevine devam etti. Hollanda’da bir süre hem eğitim alan ve hem de görev yapan Soylu, Yaşam Hastanesi’nde görevine devam ediyor. Mesleki ilgi alanları ADHD (yetişkinler), Biyolojik Psikiyatri, Transkültürel Sosyal Psikiyatri olan Soylu, donanımlı bir kariyere sahip.

 

TEDAVİ UYGULAYACAK

Hastaneden yapılan açıklamada, “Ve nihayet Psikiyatri Uzmanımız aramıza katıldı. Psikiyatrik hastalıkların tedavisinde tecrübeli doktorumuz Reha SOYLU hocamız hasta kabulüne başladı. Hastanemizde psikiyatrik hastalıkların yatarak tedavisi de yapılmaktadır” bilgisi verildi. Soylu, alkol ve madde bağımlılığı, depresyon, bipolar bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, kişilik bozuklukları, disosiyatif bozukluklar, panik bozukluk ve anksiyete bozuklukları, şizofreni ve  diğer psikotik bozukluklar konusunda tedavi uygulayacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir