En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Polislere kavga sürprizi

Kırıkkale'de silahla yaralamalı kavga ihbarında bulunan bir grup vatandaş, olay yerine gelen polis ekiplerine polis hatası dolayısıyla pasta kesip tatlı ikramında bulundu.
Bu haber 594 kere okunmuş. 10.04.2019 Çarsamba 15:47

SÜRPRİZ YAPTILAR

Kırıkkalespor Grup Daltonlar taraftarı tarafından Büyükşehir Parkında 112'ye silahla yaralamalı kavga ihbarında bulundu. Olay yerine kısa sürede gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, alkış ve sloganlarla eşliğinde karşılandı. Daha sonra taraftarlar polislere ve sağlık ekiplerine pasta kesip tatlı ikramında bulundu. Slogan atıp ıslık çalan taraftarlar burada polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Durener Yay, "Eylemden haberimiz yoktu. 112 haber merkezine gelen ihbar doğrultusunda büyükşehir parkında kavga olduğu söylendi. Ekiplerle beraber geldik. Hoş bir sürprizle karşılaştık. Bizi seven daltonlar grubuna ve Kırıkkale'ye İl Emniyet Müdürümüz Mahmut Çorumlu adına çok teşekkür ediyorum sağ olun" dedi.

 

GÜZEL BİR ANI OLDU

Daltonlar Taraftar Grubu Başkanı Eray Ünve ise, "Güzel bir etkinlik oldu başardığımızı düşünüyorum. Buradaki amaç zaten birlik beraberlik. Onların yanında bizlerde hissetmek amacıyla bu etkinliği yaptık. İnşallah onlarında burnu kanamadan bu vatan için, milletimiz için canını dişine sıka sıka veda ediyorlar bizde bunların yanına mutluluk vermek amacıyla yapmış olduğumuz düzenlemeydi. İnşallah başarılı olmuşuzdur" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir