En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Pis koku bıktırdı

Kırıkkale şehir merkezi bu yaz pis koku nedeniyle tepki çekiyor. Özellikle mazgalların olduğu alanlar ve kavşaklardaki pis koku dikkat çekiyor.
Bu haber 166 kere okunmuş. 06.09.2022 Salı 19:29

ÇOK PİS KOKUYOR

Kırıkkale şehir merkezi bu yaz pis koku nedeniyle tepki çekiyor. Özellikle mazgalların olduğu alanlar ve kavşaklardaki pis koku dikkat çekiyor. Sosyal medyada Kırıkkale “pis kokulu şehir” olarak tanıtılıyor. Aylardır gündeme getirilmesine rağmen şehir merkezindeki pis kokunun giderilmesine yönelik bir çalışma yapılmadığı da görülüyor. Özellikle Emniyet Kavşağı, Ardiyeciler Sitesi’nin olduğu bölge, Saat Kulesi’nin olduğu alan, Fırınlı Camii’nin olduğu bölge pis kokudan geçilmiyor. Mahalle sakinleri ve vatandaşlar çok tepkili.

 

BELEDİYE NE YAPIYOR?

Kırıkkale’ye ziyarete gelenler ve gurbetçiler sosyal medya hesaplarından pis kokuyla ilgili yayınlar yapıyorlar. Bu durum Kırıkkale’nin tanıtımını olumsuz etkiliyor. Şehre yeni gelen öğrencilerin de benzer paylaşımlarda bulunarak adeta şok olduklarını söylüyorlar. Kırıkkale Belediyesi’nin konuyu aylardır görmezden gelmesi dikkat çekiyor. Bununla ilgili ne bir çalışma gözleniyor, ne de yapılıyorsa bile bilgi verilmiyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir