En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Parkur tamamlanıyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer "Trafik, afad, itfaiye ve ilk yardım alanlarında çocuklarımızın eğlenerek teorik ve uygulamalı eğitim alacağı; kapsam olarak ilk ve en büyük mini şehir olan ´Trafik Çocuk Parkı´ bitmek üzere" dedi.
Bu haber 611 kere okunmuş. 17.04.2019 Çarsamba 13:29

PARKUR YAPILIYOR

İlimize geldiği günden bugüne kadar Kırıkkale için çalışan ve projeler üreten Vali Yunus Sezer´in ilk hayali olan ´Trafik Çocuk Parkı´ gerçekleşmek üzere. Kırıkkale için projeler üreten ve daha sonra takibini bizzat kendisi yapan Vali Sezer, tüm Kırıkkale halkının gönlüne taht kurdu. Kırıkkale´de “Çocuklar Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrenecek” sloganıyla yola çıkılan Trafik Çocuk Parkı´nın son rötuşları yapılıyor. Vali Yunus Sezer, Bahşili ilçesinde son rötuşları yapılan Trafik Çocuk Parkı ve Parkuru´nda incelemelerde bulundu. Sezer, ilimizde başlatılan projelerin hızlı bir şekilde ete kemiğe bürünmeye başladığını, Trafik Çocuk Parkı´nında Kırıkkale´ye çok yakışacağını söyledi.

 

MİNİ BİR ŞEHİR KURACAĞIZ

Çalışmaları devam eden alana, hem Kırıkkale için hem de bölgemiz için çok hayırlı hizmetler verecek bir ´ Trafik Çocuk Parkı´ inşa edileceğini belirten Sezer “Burada mini bir şehrimizi tamamlamak üzereyiz. İçerisinde itfaiyesinden hastanesine, otobüs duraklarından üst geçitlerine kadar ve tüm trafik işaretlerinin olduğu mini bir şehir kuracağız. Çocuklarımızın uygulamalı olarak trafik eğitimini alması ve hayatlarının ileriki dönemlerinde de bunu beyinlerine nakşederek uygulamaya geçirmesini sağlayacağız. Trafik Parkında çocuklarımız hem eğlenecekler hem de teorik olarak burada kuracağımız dersliklerde teorik eğitimlerini alacaklar. Ayrıca ailelerin çocuklarına eşlik edebileceği kafeteryamız olacak. Örnek ve güzel bir çalışma olacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir