En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öztürk kolları sıvadı

Kırıkkale’ye sürekli farklı şehirlerden il müdürleri atandığına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Dışarıdan bürokrat getirme hevesine bir türlü anlam veremiyorum. Bu memleketin eli kalem tutan, bürokrat olma liyakatine sahip hiç m
Bu haber 1021 kere okunmuş. 02.07.2018 Pazartesi 14:24

AÇIKLAMADA BULUNDU

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili seçilen Av. Halil Öztürk, mazbatasını alır almaz ayağının tozuyla Kırıkkale için çalışmalara başladı. Seçim çalışmalarını, “Kırıkkale’nin sahipsizliğine son vereceğiz” sloganıyla yürüten Av. Halil Öztürk, “Bizim için verdiğimiz her söz senettir. Nasıl ki Kırıkkale halkı bizlere kefil olup Türkiye Büyük Millet Meclisine yollamışsa bizler de bu kefillikte halkımızı mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

LAYIKIYLA YÖNETİRLER

Son zamanlarda Kırıkkale’ye “ithal” bürokrat getirme merakının baş gösterdiğine dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Geçen hafta ilimizdentayin olan İŞKUR Müdürümüzün yerine bir başka ilden bir müdür getirilmesine ilişkin kulis çalışmaları başlatılmış. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz, bu ne acele? Meclis şekillensin, hükümet kurulsun, şöyle ortalığın tozu dumanı dağılsın da oturup konuşalım. Hem farklı illerden müdür getirme merakı da nedir? Bu şehrin öyle kaliteli insanları var ki, emin olun her kurumu en güzel şekilde layıkıyla yönetirler.”

 

ÖZTÜRK ÇALIŞACAK

“Bu yangından mal kaçırma operasyonuyla hemen ilgileniyorum. Kırıkkale halkı şundan emin olsun ki, bu şehrin artık Halil Öztürk adında bir vekili var ve bu vekil, kendisine teveccüh gösteren Kırıkkale halkını asla mahcup etmeyecek, Kırıkkale’nin ve Kırıkkale insanının hak ettiği yerlere gelebilmesi için canını dişine takıp çalışacak” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir