En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

OSB toplantısı yapıldı

TSO Kasım ayı Meclis Toplantısı Ömer Akçelik Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Silah OSB´ye yatırımcı çekmek için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu haber 821 kere okunmuş. 27.11.2018 Salı 11:25

OSB TOPLANTISI YAPILDI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Ömer Akçelik Başkanlığında TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu´nun okuduğu Yönetim Kurulu Faaliyetleri, Bütçe Gelir-Giderleri ve gelen yazıların oylanmasının ardından gündem dışı konulara geçildi. Geçtiğimiz hafta Ahiler Kalkınma Ajansı ile imzalanan Silah OSB Yatırım Fizibilite Projesi hakkında meclis üyelerine bilgi veren Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Varlı, 100 bin TL değerindeki projenin amacının Silah İhtisas OSB´ye yatırım için gelecek firmalara kılavuzluk yapmak olduğunu söyledi.

 

GELİŞMELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bu faaliyetler için oda kasasından harcama yapılmayacağını, tüm giderlerin proje hesabından karşılanacağını belirten Varlı, Silah OSB´nin istenilen büyüklüğe ulaşabilmesi için Savunma Sanayinin lokomotifi olacak büyük bir firmanın Kırıkkale´ye getirilmesinin şart olduğuna vurgu yaptı. Sektörün önde gelen kuruluşlarıyla yapılacak bir çalıştayın çok faydalı olacağını ifade eden Varlı, Silah OSB´nin 6. Bölge Teşvik kapsamına alınması için de girişimlerde bulunulacağını sözlerine ekledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir